Jönnek a jetik!

Az ősz a jetik jegyében telik. Az Apróláb hősei ugyanis nagy szőrös figurák, akik között elterjed a pletyka, hogy távoli vidékeken rajtuk kívül is léteznek más, rejtélyes és félelmetes lények: az aprólábúak. A többség persze nem ül fel ilyen mesebeszédnek, de vannak néhányan, akik azt sem bánják, ha bolondnak nézik őket: elhatározzák, hogy utánajárnak az igazságnak. Az ő vezérük Micsi, akinek az eredetiben Zendaya a hangja.

– Eleve nagyon élveztem, hogy úgy vehetek részt egy film elkészítésében, hogy nem kell sem fésülködnöm, sem sminkelnem hozzá – mondta a 22 éves éneskes-színész sztár. – Ráadásul az unokahúgaim is nagyon büszkék rám, hogy ilyesmit csinálok. A legjobb persze az volt az egészben, amikor Channing Tatum-mal rögtönözhettünk, hülyülhettünk, és a filmesek azt ígérték, hogy ha nem vágunk egymás szavába, ezek a helyben kitalált sziporkák is bekerülhetnek a filmbe. Ehhez már csak a ráadás volt, hogy elénekelhettem a Wonderful Life című dalt. Jó volt jetinek lenni!

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>