Még mindig nem tudni, mi történik Meryl Streeppel

Továbbra sem tudni, hogy a Mamma Mia egyik főhőse, a Meryl Streep által alakított Donna milyen szerepet kap a második részben, melynek címe: Mamma Mia! Sose hagyjuk abba. Az előzetesben ugyanis a jelenlegi Donna, azaz Meryl Streep csak a sok visszapillantásnak köszönhetően szerepel – azt már persze tudjuk, hogy részben eredettörténetről van szó.

Korábban a Donna lányát alakító Amanda Seyfriedet faggatták arról, mi a helyzet Donnával, ő azonban kitérő választ adott. Most Lily Jamest kérdezték meg, aki a fiatal Donnát alakítja. Vele sem jutott többre a RadioTimes, amikor feltette neki a sokakat foglalkoztató kérdést. „Nem árulhatom el… – válaszolta a fiatal színésznő, aki a Downton Abbey című sorozattal hívta fel magára először a figyelmet. – Nem akarom elrontani a nézők örömét. A történet annyira briliáns, hogy bármilyen előzetes információ tönkretenné az élményt.”

Az eredeti interjúrészlet itt látható:

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>