Arany málna az Emoji-filmnek

Az Emoji-film lett az év legrosszabb alkotása, és nyerte el ezzel a fődíjat azon a gálán, amelyet senki sem akar megnyerni. Az Arany Málnák történetében először nyert ezzel animációs film.

Az idei év filmes felsüléleseit az emoticonnak nevezett hangulatjelekről szóló, beszélő kakit szerepeltető alkotás vezeti fel – adta hírül a zsűri a Guardian beszámolója szerint. Az ítészek úgy látják, tavaly Hollywood csúcsot döntött a régi szemét újrahasznosításában, és mérhező szintet ért el az eredetiség hiánya. A legrosszabbak között a legjobb szórakozást a Baywatch-film okozta, ezt az egy díjat közönségszavazáson döntik el.

Az Arany Málnák hagyományosan az Oscar-gálát megelőző szombaton osztják ki. Itt van a “győzetesek” listája:

Legrosszabb film: Az Emoji-film
Legrosszabb rendezés: Az Emoji-film
Legrosszabb forgatókönyv: Az Emoji-film
Legrosszabb filmes páros: Az Emoji-film bármely két emoticon páros jelenetéért
Legrosszabb férfi színész: Tom Cruise (A múmia)
Legrosszabb színésznő: Tyler Perry (Boo 2! A Madea Halloween)
Legrosszabb férfi színész egy mellékszerepben: Mel Gibson (Megjött apuci! 2.)
Legrosszabb színésznő egy mellékszerepben: Kim Basinger (A sötét ötven árnyalata)
Rotten Tomatoes (rohadt paradicsom) különdíj: Baywatch

Tom Cruise tehát már háromszor nyert, míg Oscar-díjat még nem kapott. Basinger viszont a negyedik színésznő, aki Oscar mellé Arany Málnát is nyernek (Faye Dunaway, Liza Minnelli és Halle Berry járt még így)

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>