Apa, hol vagy?

Nincs kellemetlenebb egy váratlan jó hírnél. Az anyjuk (Glenn Close) újra férjhez megy, és a nagy napon bevallja két felnőtt fiának (Owen Wilson + Ed Helms), hogy hazudott nekik. Eddig mindig azt mesélte, hogy az apjuk réges-régen meghalt, de most elárulja, hogy igazából sosem volt benne biztos, ki az apa – de az igazság valahol egy amerikai foci csapat környékén keresendő.

A két testvér világ életében híres volt a rossz döntéseiről. Hát, most úgy határoznak, hogy megkeresik a lehetséges apákat, és kiderítik, kitől kérhetnek ezentúl zsebpénzt. Nekivágnak a nagy utazásnak: a lehetséges apák feltérképezése során őrült dolgok esnek meg velük, és ők nem kerülnek közelebb az igazsághoz… de legalább nem is tanulnak semmit az egészből.

Az Apavadászat Lawrence Sher rendezői debütálása. A film forgatása 2015. október 5-én kezdődött meg Atlantában, Georgia államban. A stáb a forgatás ideje alatt Miamiban is dolgozott. A munkálatok 2015. december 5-én értek véget. Az eredeti tervek szerint a filmet már 2016. novemberében bemutatták volna, de a stúdió kétszer is elhalasztotta a premiert.

A film eredeti címe Bastards (Fattyak) lett volna, de a filmet gyártó stúdió 2017. szeptember 15-én Father Figures-re (Apafigurák) módosította a címet.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>