Aquaman meglepetéssel készül

Most, hogy Az igazság ligája (Justice League, már a mozikban) bedübörgött a mozikba, a rajongók a Batman, Superman és Wonder Woman uralta DC-univerzum jövendő filmjeire is egyre kíváncsibbak. 2018 tartogat néhány izgalmas bemutatót: például Aquaman saját moziját, amelyet a képregényfilmektől függetlenül komoly rajongótábort szerzett James Wan rendez, a főszerepben természetesen Jason Momoá-val.

És mert a filmet egy saját vízióval rendelkező, független szellemű rendező készíti, ezért az ő Atlantisza nem feltétlenül fog teljesen megegyezni azzal, amit Az igazság ligájá-ban megismernek a nézők.
Azt például Wan máris közhírré tette, hogy nem veti be Zack Snyder „beszédbuborék”-trükkjét. Az igazság ligájá-ban, amikor Aquaman és Mera (Amber Heard) a víz alatt beszélget, akkor jókora légbuborékot fújnak maguk köré, és így szárazra kerülnek – bár körülöttük minden irányban ott az óceán.
– Nálunk egészen más módszerek lesznek – jelentette ki határozottan Wan.
Jason Momoa viszont ehhez azt is hozzáteszi, hogy Aquaman figurája nagyon sokat köszönhet Zack Snyder-nek.
– Ő találta ki, hogy Aquaman ilyen kemény, vagány figura [az eredetiben: Badass] legyen – De abban egyetért Wan-nal, hogy a karakterével kapcsolatos nagy meglepetések igazában a jövő évben bemutatandó filmben várhatóak.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>