Az igazság tengeri királya

A polinéz emberek számára a vízi istenek természetesek. Nagyon sokféle tengeri istenünk van. És elég rendes dolognak tartom, hogy van végre egy barna bőrű szuperhős – jelentette ki nemrég egy interjúban Jason Momoa, akit a világ nemsokára mint Az igazság ligájá-nak (Justice League, hazai bemutató: november 16.) tagját fogja megismerni. A félig polinéz, félig német-ír szülőktől származó, 193 centis színész tökéletes Aquamannek ígérkezik. Hatalmas, a víz barátja, és imádja a képregényeket.


– Aquaman vízi ember, sosem érzi igazán otthon magát. Mindig kívülálló, magányos, nem szívesen vesz részt semmilyen közös akcióban – magyarázza a színész a filmbeli szerepét. – Az én családom egyik fele hawaiin, a másik fele Iowában él, nem is tudom, én hova tartozom. Szóval, ezzel a világképpel eléggé tudok azonosulni. Aquamannek még a legendás háromágú szigonya sincs meg, úgy kell kölcsönkérnie egyet. És egy ötágút kap.
A színész utolsó mondatai részben magyarázkodásnak tűnhetnek. A képregények leghűségesebb olvasói ugyanis felfedezték már, és a neten szóvá is tették, hogy Az igazság ligája előzetesében tetőtől talpig tetovált hősük nem a jól ismert fegyverét használja. De Momoa szerint ez nem véletlen: megvan az oka, és ennek a fegyvernek is megvan a maga története.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>