Tényleg folytatódik A szürke ötven árnyalata

November 28-án jelenik meg A szürke ötven árnyalata könysorozat következő darabja, Darker: Fifty Shades Darker as Told by Christian címmel.

A regény ismét a történet férfi hőse szempontjából meséli el a kalandokat. A megjelenést maga a szerző, E.L. James jelentette be Instagram-oldalán a 630 ezer követő nagy örömére, akik azonnal lelkendező bejegyzésekkel árasztották el az írónő oldalát.

E.L. James egyben a könyveiből készülő filmek egyik producere is. Az új regény megjelenésének időzítése nyilván nem véletlen, hiszen februárban mutatják be a harmadik produkciót, A szabadság ötven árnyalatát, Dakota Johnson és Jamie Dornan főszereplésével. E.L. James szerint ez a film a legmerészebb a három közül. Arról egyelőre nincs szó, hogy a negyedik és az érkező ötödik regényt is megfilmesítik, de az eddigi produkciók világsikere nyomán nagyon valószínűnek tűnik.
A szabadság ötven árnyalata hagyományosan Valentin nap környékén kerül majd a mozikba.

(Fifty Shades Freed – hazai bemutató: 2018. február 8.)

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>