A szerencse háza szerencsés írója

Valószínűleg ritkán fordul elő, hogy egy forgatókönyvíró utólag megköszönje: sok mindent megváltoztattak a művén. Andrew Jay Cohen pedig ezt tette A szerencse háza forgatásának a végén.

A Mike és Dave esküvőhöz csajt keres valamint a Rossz szomszédság-filmek írója, ezúttal rendezőként is közreműködött a vígjáték elkészítésében, így közvetlen közelről nézhette végig, ahogy a főszereplői, Will Ferrell és Amy Poehler valamint a többiek szétrögtönzik a filmet. A történet hősei átlagszülők, akik rájönnek, hogy nincs pénzük a lányuk egyetemi taníttatására, ezért egy játékfüggő szomszéd segítségével a saját kertvárosi házukat alakítják illegális kaszinóvá.

– A forgatókönyvben volt egy jelenet, amelyben két szomszéd szerencsejátékos összeverekszik, a többiek meg fogadnak rájuk – mesélte az író-rendező. – Erre Will a forgatás reggelén azt kérdezte: de miért nem nők bunyóznak? A színészek elkezdtek ötletelni, poénkodni, és tíz perc múlva már kész is volt a vázlata annak, amiből a film egyik legmenőbb része lett: a háziasszonyok szabadfogású pankrációja… sajnálom, hogy ez nem nekem jutott eszembe, de jó hogy végül benne van a filmben! Így sokkal viccesebb az egész!

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>