Pókember premier!

Lehet, hogy egyszer előkerül még Pókember öccse? Minden elképzelhető: a régen várt, különlegesnek ígérkező folytatás, a Pókember: Hazatérés Los Angeles-i premierjén ugyanis felbukkant egy különleges tehetségnek ígérkező ifjú színészpalánta – történetesen a Pókembert alakító Tom Holland kisöccse, Patrick.

A premieren persze ott volt a film összes sztárja, a Vasembert alakító Robert Downey Jr., valamint Michael Keaton, Marisa Tomei, Zendaya és a többiek, de a kamerák legalább annyit mutogatták a kissrácot, mint a sztárokat.
Tom Holland egy autó motorházának tetején, pókjelmezben ment végig a mozi előtt várakozó tömeg elé, és egy hátraszaltóval ért földet, de az anyukáját, a nagymamáját meg Patricket is elhozta. A tízéves kissrác már felbukkant egy pár interjúban a bátyja oldalán, és a vörös szőnyegen sem tűnt szégyenlősnek: elmondta, hogy ő is jár meghallgatásokra, csak még sose kapot szerepet. És hogy szívesen eljátszaná pókember öccsét.
– Vagy lehetnél te Pókember gyerekkora – ugratt a szuperhelyes kissrácot szupersztár bátyja. – Te lennél Baby Peter Parker… ha Vasember bevesz a csapatba.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>