Hazatér a Pókember

A film cselekménye az Amerika kapitány: Polgárháború után játszódik. A Hazatérésben cameo szerepben feltűnik majd Robert Downey Jr. (Vasember) és Chris Evans (Amerika kapitány) is.

Tom Holland első alkalommal az Amerika kapitány: Polgárháborúban öltötte magára Pókember jelmezét. Ő a legfiatalabb színész (19 éves), aki eljátszhatta Pókembert egy egész estés mozifilmben. Míg Tobey Maguire 25, addig Andrew Garfield 26 éves volt, amikor megkapta a szerepet. Tom Holland egyébként az ötödik színész, aki magára ölthette Pókember jelmezét. A korábbiak: Nicholas Hammond (a CBS 1977 és ’79 között futó sorozata), Tobey Maguire (Sam Raimi Pókember-trilógiája), Andrew Garfield (A csodálatos Pókember 1-2), Max Charles (a fiatal Peter Parker Marc Webb The Amazing Spider-Man című sorozatában).

A 21 éves Tom Holland imádta a szerepét: bármi, ami Pókemberrel történik, az számára szuper. Még az is, amikor nagyon képen vágják. A színész ugyanis a maszk alatt egy fejkerekeítő sisakot hordott. Ez viszont akadályozta a látásban, és megnehezítette számára a kaszkadőrjelenetek hibátlan végrehajtását.

A stúdió a főszerepre eredetileg Asa Butterfieldet szemelte ki, azonban a próbafelvételek során annyira meggyőzte őket Tom Holland, hogy végül őt választották. Rajtuk kívül esélyes volt még Nat Wolff, Timothée Chalamet és Liam James is.

A Marvel és a Sony még a film premierje előtt belejtetették a folytatás bemutatásának dátumát. Eszerint a Pókember 2 2019. július 5-én érkezik majd a mozikba.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>