Leánybúcsú Miami beachen

Mit tehet öt jó barátnő, ha az egyikük úgy dönt, lemond addig élvezett szabadságáról, és férjhez megy? Természetesen kibérel a hétvégére Miamiban egy tengerparti villát, hogy még egy utolsó vad bulival búcsúzzon.

A Miami beachen szervezett leánybúcsú azonban váratlan fordulatot vesz, miután egy baleset során életét veszti az egyik felbérelt sztriptíztáncos. A barátnők összedugják a fejüket, és megpróbálják kitalálni, hogyan titkolják az esetet.

A kép forrása: Sony Pictures Entertainment

Néhány érdekesség a filmmel kapcsolatban:

A filmet rendező Lucia Aniello elmondása szerint nagyon szerencsésnek érkezte magát, hogy ilyen színészgárdával dolgozhatott. “A legvadabb álmaiban sem gondoltam volna, hogy ilyen szintű kémia lesz köztük – nincsenek rá szavak. Sokan ismerték is egymást, de voltak köztük olyanok, akik dolgoztak is már együtt, így tényleg olyan érzés volt, mintha mindig is barátok lettek volna” – árulta el a Buzzfeednek adott interjújában.

A kép forrása: Sony Pictures Entertainment

A Csajok hajnalig szkriptje (Lucia Aniello, Paul W. Downs) szerepelt a legjobb le ne forgatott forgatókönyvet hollywoodi feketelistáján. A film az 1998-as Ronda ügy női főszereplős remake-je. A Csajok hajnalig eredeti angol címe Rock That Body volt, ezt változtatta meg később a stúdió a Rough Night-ra (Vad/kemény éjszaka).

A kép forrása: Sony Pictures Entertainment

A film forgatási munkálatai 2016. augusztusában kezdődtek meg a New York állambeli Saddle Rock-ban. A forgatás szeptember 26-án ért véget Mount Vernonban.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>