Wonder születik

A kritikák imádják a Wonder Woman-t, még a Rotten Tomatoes összesítésén is 97 százalékon áll: úgy tűnik, mindenki egyetért abban, hogy a DC univerzum gazdái végre rátaláltak arra a hangnemre (hősre, rendezőre, sztorira), amit a látványos izgalmak rajongói vártak tőlük.

Gal Gadot szupersztár lett: és minden bizonnyal jó néhányszor magára kell még öltenie a páncélingét meg a rövid bőrszoknyáját. Pedig a halhatatlan, győzhetetlen harcos életre keltője igazából egészen másfajta szupererőben hisz, mint a többi képregényhős.
– Dianában benne van minden különleges képesség, ami számomra is fontos – mondta a gyönyörű színésznő a film premierje kapcsán tartott sajtótájékoztatón. – Kíváncsi, szeretetteli, befogadó. És meg sem próbál tökéletes lenni: néha nagyon sebezhető, naiv és össze van zavarodva. És persze azért harcol is, ha arra van szükség.
– Nekem meg az a fontos, amikor Wonder Woman először csatába megy – tette hozzá a rendezőnő, Patty Jenkins. – Az olyan hátborzongató érzés, mint a ’78-as Superman-film, amiben Christopher Reeve egy helikopter-baleset során megmenti Lois Lane-t. Ott fedi fel magát először. A Senkiföldjén vívott csatában harcol a főszereplőnk először az emberekért. Ott válik Diána Wonder Womanné: és ez hatalmas pillanat!

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>