Egy ropi rendezője

David Bowers felnőtt ember, de megőrizte a gyereklelkét: imád játszani, örökké viccel, és tele van ötlettel. Sokáig animációs filmeket rendezett (neki köszönhetjük az Elvitte a víz című DreamWorks-produkciót is), és az elmúlt évtizedben igazi Ropi-szakértővé fejlesztette magát.

A világsikerű Egy ropi naplója-könyvsorozatból készült mozifilmek közül hármat rendezett ő: most öt év szünet után, és szuper új szereposztással az Egy ropi naplója – A nagy kiruccanás következik.
– Az új szereposztás nem változtat a lényegen – véli a rendező. – Olyan ez, mint a James Bond: az ügynök néha átalakul, de a világ körülötte megmarad. És a Ropi-könyvekből több mint 180 milliót adtak el, úgyhogy öt év szünet után igazán logikus volt belevágni a folytatásba. Ráadásul, a korábbi filmek nagy sikere után Jeff Kinney A nagy kiruccanás-t már úgy írta, hogy számított a megfilmesítésre.

Jeff jó fej, és ha néha találkozunk, mindig megbeszéljük: ha nem élnénk majd 4000 km távolságra egymástól, biztos gyakran eljárnánk együtt golfozni. Így mindig egy új Ropi-filmre van szükség hozzá, hogy találkozzunk.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>