Salazar bosszújával térnek vissza a Karib-tenger kalózai

A Salazar bosszújára hat évet kellett várniuk a franchise rajongóinak. Ez a leghosszabb idő, ami A Karib-tenger kalózai egyes epizódjai között eltelt.

A film forgatókönyvét Terry Rossio már 2011-ben megírta, de a Disney nem volt elégedett a szkripttel, így átadták a lehetőséget Jeff Nathansonnak, aki egy vadonatúj történetet vetett papírra.
A film negatív hősének szerepére eredetileg Christoph Waltz szerződött le, de egyéb elfoglaltságai végett végül nem tudta vállalni a szereplést. Miután némileg átírták a karakterét, Javier Bardem kapta meg a lehetőséget. Érdekesség, hogy Salazar neve eredetileg Brand kapitány néven futott, ám amikor Javier Bardem leváltotta Christoph Waltzot, a karakter nevét megváltoztatták Salazarra, amely jobban passzolt Bardem spanyol származásához.

A filmet Ausztráliában forgatták. A kontinens filmipari forrásai szerint a Salazar bosszúja gyártási költségei elérték a 350 millió dollárt.
Hogy lesz-e következő rész? Joachim Rønning rendező elmondta, hogy a Salazar bosszúja csak egy több filmen átívelő történet része, és kilátásba helyezte a hatodik A Karib-tenger kalózai mozit is.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>