Együtt buliznak Mexikóban a Tökéletes hang 3 sztárjai

Rengeteg film promóciós anyagában elhangzik: olyan jó volt a hangulat a forgatáson, hogy a stáb tagjai úgy érezték magukat, mintha egy nagy család lennének. Nos, ez nem pusztán üres szólam a Tökéletes hang 3 esetében.

A forgatás a napokban befejeződött, és nem ám mindenki rohant haza kialudni magát, hanem az egész színészcsapat elutazott Mexikóba, hogy kiengedjék a gőzt. Ezt onnan lehet tudni, hogy a fiatal színészek mind Instagram-mániások, és tízpercenként posztolnak magukról valamilyen bulifotót. Az egyik népszerű üdülőhelyen, Cabo San Lucasban csapatják, remélhetőleg alkoholmentes koktélok társaságában. A főszereplő Anna Kendrick például tömeges szelfit posztolt magukról, amelyen heten próbálnak koktélozni két pohárból.

Az Instagram promóciós erejét nem lehet túlbecsülni, a fotót már csaknem 400 ezren lájkolták, és a különböző nemzetiségű rajongók rengeteg szívecskével kommentálják, megjegyezve, hogy alig várják már a filmet.

Aki kedvet kapott hozzá, szintén lájkolhatja itt:

Those friends that wait for you to dive into the selfie at the last second. 🇲🇽

Anna Kendrick (@annakendrick47) által megosztott bejegyzés,

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>