Meddig él egy pók?

Tom Holland nagyban szövegeti a hálóját: a tűzkeresztségen már átesett mint pókember, hiszen az Amerika kapitány-ban volt néhány jelenete, de az első teljes saját filmje, még csak most következik.

A rajongók első visszajelzései nagyon pozitívak voltak, és a Pókember – Hazatérés valószínűleg meghozza számára a nagy áttörést. És ő – régi Pókember-rajongó – nem is akar ellendülni a feladat elől. Van egy terve, amelyet már fel is vázolt a producereknek: ha valóra válik, az tartós pozíciót biztosítana számára a képregényfilmekben.

– Pókembert látjuk a képregényekben 15 és 35 éves korában is – nyilatkozta nemrég az ifjú színész, aki úgy látszik, máris nagyon megszerette a legendás piros-kék ruhát. – Az én ötletem ebből az egyszerű megfigyelésből származik, és ha elfogadják, akkor legalább húsz éven át lehetek pók.

A terv nagyralátónak tűnik, különösen ahhoz képest, hogy még Tobey Maguire-nek is csupán öt éven át sikerült a sorozat hálójában maradnia. De Hugh Jackman például 17 éven keresztül volt farkas, és végig nagyszerű maradt. Az eddigi előzetesek alapján az új Pókember-film, a Hazatérés egyszerre lesz izgalmas, látványos és vicces, ráadásul Robert Downey Jr. is játszik benne… a siker garantáltnak tűnik, és akkor a folytatás is.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>