Johansson nem monogám

Scarlett Johansson nagyon szép és nagyon jó a humora. Kivéve, ha férfiakról kérdezik. De új vígjátékában szerencsére főleg nők között mutatkozik: a Csajok hajnalig ímű vígjátékban ugyanis öt barátnő nagyot bulizik, csak közben sajnos meghal egy Chippendale-fiú, ők pedig megpróbálnak megszabadulni a jó testű holttesttől, de az nem megy könnyen.

A bevállalós női vígjáték főszereplője egyébként sincs túl jóban a férfiakkal, ami nem is csoda: januárban vált el férjétől, Romain Dauriac újságírótól.
– Lehet, hogy mostanában kissé elfogult vagyok, de a monogámia nem természetes – mondta a 32 éves színésznő, akinek egy kétéves kislánya is van. –A házasság nagyon romantikus elképzelés, és néha még a gyakorlatban is működik. Csak sokat kell dolgozni rajta. És nagyon átformál egy kapcsolatot. Ha valaki mást mond, akkor téved…
A Csajok hajnalig főszereplői szerencsére mind nők. A komédiában felbukkanó férfiak pedig legfeljebb mellékfigurák: ügyetlen maffiózók, részeg bulizók, bumburnyák rendőrök… vagy halottak.
Lehet, hogy Johansonnak a forgatókönyv megírásához is köze volt?

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>