Pókember új ruhája

Bár az új pókember új filmje, a Pókember – Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, hazai bemutató: július 6.) még csak nyáron kerül a mozikba, az ifjú hálóvetőt megszemélyesítő színész, Tom Holland már kipróbálta magát: az Amerika kapitány-ban már felvehette a piros-kék ruhát. Futólag.

– A Polgárháború-t már rég forgatták, amikor megkaptam a szerepem – nyilatkozta a húszéves színész. – Addigra egy csomó jelenetet felvettek a kaszkadőrökkel, vagyis a ruha rég kész volt. És mire kiderült, hogy én leszek az, aki játszik, már nem volt idő újat csináltatni: a kaszkadőr mezét kaptam meg, csak éppen ő magasabb meg izmosabb is volt nálam, szóval, lötyögött kicsit az egész.
Azóta persze megváltozott a helyzet, hiszen az új Pókember-filmben Tom Holland már teljes jogú szuperhősként van jelen, és volt ideje, hogy hozzáizmosodjon a szerephez. A ruha feszül rajta… úgyhogy ha pisilni akar, kb. 45 perccel előre kell szólnia a szakembereknek, akik kihámozzák.

IC Press

Tags:  

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>