Mekkora az óriásmajom?

Egyre közeledik az a pillanat, amikor ismét egy hatalmas majom uralhatja a mozikat: a net már tele van a Kong: Koponya-sziget körüli hírekkel és találgatásokkal.

Az már biztos, hogy a szereposztás emberi fele elég menő (Samuel L. Jackson katonatisztet, John Goodman őrült tudóst, Tom Hiddleston SAS-kommandóst, Brie Larson bevállalós fotóriportert, John C. Reilly kb. Robinson Crusoe-t alakítja), de a rajongók leginkább a főszereplőre kíváncsiak. A Warner most végre közzétett egy leírást róla:
A dühöngő emberszabású 31,7 méter magas, a keze 4,8 méter széles, a lábfeje 6,7 méter hosszú. Természetesen 32 foga van (hiszen emberszabású), de agyarszerűen előremeredős szemfoga önmagában 1,3 méteres. A legimponálóbb a súlya: a fenti méretek felhasználásával kiszámolható, hogy Kong 158 tonnát nyom. Nem meglepő, hogy a rátaláló expedíció tagjai halálra rémülnek, amikor találkoznak a Koponya-sziget dühöngő urával.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>