Anna Kendrick könyvelni tanul

Anna Kendrick két embert tanult meg igazán tisztelni új, különlegesnek ígérkező thrillere, A könyvelő forgatásán. Az egyik az anyukája, a másik a partnere: Ben Affleck.

A filmben a legnagymenőbb bűnözők könyvelője új állást vállal, de közben a régi bűnöktől sem tud szabadulni. Anna Kendrick pénzügyest alakít, aki véletlenül megtud valamit… és kicsit tartott attól, hogy napjaink egyik legnagyobb színésze lesz a partnere.
– Nem gondoltam volna, hogy Ben Affleck ilyen hétköznapi fickó tudott maradni – nyilatkozta a színésznő. – Meglepett, hogy teljesen jó dolgozni vele, tök normális. Dolgozni jár a forgatásra, nem páváskodni.
De még ez sem lett volna elég, ha a színésznő anyukája véletlenül nem nyugdíjas könyvelő.
– Egy csomó mindent anyukám magyarázott el a forgatókönyvvel kapcsolatban – vallotta be Kendrick. – A film egyébként is olyan, mint egy kirakós rejtvény, de ráadásul én nagyon nem értek a számokhoz. Szerencsére anyu korrepetált, hogy a forgatáson ne mondjak hülyeségeket. Azután, amikor véget ért a munka, igyekeztem minden megszerzett tudásomtól megszabadulni. Mintha egy cementes zsákot dobtam volna le… de azért nem kell félni: a moziban már a matekanalfabéta nézők is iszonyúan fognak izgulni.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>