Az Igazság Ligája első hőstette

Ki álltja, hogy a szuperhősök nem járnak közöttünk? Az Igazság Ligája bemutatója csak egy év múlva lesz, de a hősei máris jót cselekednek.

Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg) és Jason Momoa (Aquaman) együtt állt ki a Rezpect Our Water (Tiszteld a vizünket) nevű őslakos indián szervezetért, amely egy olajvezeték megépítése ellen tiltakozik. Az akciót természetesen Aquaman kezdte, de sikerült a tejes szuperhőscsapatot rábeszélnie, hogy vesse be magát a jó cél érdekében.

justiceleague_firstlook

Az öt színész egymást átölelve, láthatóan forgatás közben, de civilben állt a kamera elé, hogy a Dakota Access Pipeline megépítése elleni közös fellépésre hívjon. Petíciójukat a neten már majd 300 ezren írták alá, de ez még mind semmi: a múlt héten maga Barack Obama is megpróbálta megállítani az építkezést. A Lakota, Nakota és Dakota törzs tagjai azért még a helyszínen táboroznak, hogy szükség esetén megakadályozzák a súlyosan környezetszennyező építkezést. Bár az elmúlt hetekben többször rohamrendőrökkel kellett szembenézniük, valószínűleg nincs mitől félniük: a szuperhősök velük vannak.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>