A sötét ötven árnyalata…

A film rajongóinak elsőnek egy szomorú hír: Nem tér vissza Jamie Dornan, A szürke ötven árnyalata és a két folytatás férfi főszereplője. Nemrég fejeződött be a második és a harmadik rész forgatása, ám nincs kizárva, hogy új epizóddal bővül az erotikus sorozat, hiszen E. L. James írt egy negyedik könyvet is Grey – A szürke ötven árnyalata Christian szerint címmel.

o-fifty-shades-vancouver-facebook

Dornan azonban lezárta pályafutásának ezt a szakaszát. „Leforgattunk zsinórban két részt, és most már tényleg befejeztem – mondta a színész a The Sun című brit lapnak. – Szeretnék minél hamarabb továbblépni. Új projektek várnak rám és már a következő szerep miatt szeretnék aggódni.”

A szürke ötven árnyalata 40 millió dolláros költségvetés mellett 571 millió dolláros összbevételt ért el, és hasonló eredményt várnak A sötét ötven árnyalatától, illetve a harmadik résztől. Mivel a regénytetralógia szerzője, E. L. James a filmek egyik producere is – férje pedig az egyik forgatókönyvíró –, valóban nem lehet kizárni, hogy elkészül a negyedik rész is.

Hiába szedték szét a kritikusok, a könyv rajongói és szinte mindenki A szürke ötven árnyalata című sikerkönyv tavalyi filmváltozatát, a pénztáraknál jól termelt, úgyhogy természetesen jöhet a folytatás. A sötét ötven árnyalata most kapott is egy trailert:

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>