Melissa McCarthy új vígjátéka

Jövőre megint nagyokat fogunk röhögni: a héten Melissa McCarhty (a Koszorúslányok, a Női szervek, A kém és A főnök főszereplője) forgatni kezdte új vígjátékát, amely stílusban és nagyszájúságban sem fog lemaradni az eddigiektől.

Columbia Pictures Presents the Los Angeles Premiere of “Ghostbusters”

A rendezés családon belül maradt: a Life of the Party című film készítését a színésznő férje, két gyerekének apja, Ben Falcone irányítja. A módszer már A főnök-nél is bevált, ott az tette a munkát még családiasabbá, hogy a sztár pár idősebb lánya, a tízéves Vivivan is szerepet kapott: az anyukája gyerekkori változatát alakította.
A komédia ezúttal egy addig normális, csendes életet élő középkorú asszonyról szól, akit váratlanul elhagy a férje. A nő (természetesen Melissa McCarthy) jobb ötlet híján visszamegy az egyetemre, beköltözik a kollégiumba, és még az sem zavarja, hogy egy évfolyamba kerül a saját lányával: inkább megpróbálja fenékig kiélvezni az egyetemisták életét, bulizik, tombol és pasizik… mintha harminc évvel fiatalabb volna.
A már ennyiből is tipikusan mccarthysnak tűnő vígjátékban Gillian Jacobs, Maya Rudolph és a kétszer is Oscarra jelölt Jacki Weaver is szerepet kapott, a stáb fontos tagjai pedig mind dolgoztak már vagy A főnök-ben, vagy a Förtlemes főnökök-ben. A Life of the Party bemutatója 2017-ben várható.

IC Press

Tags:  

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>