Burton + the Machine

Tim Burton elkényezteti a nézőit. A Miss Peregrine különleges gyermekei nemcsak a látványára és meghökkentő fantáziájú történetére lehet büszke, hanem a zenéjére is. A film végén a Flrorence and the Machine új száma dübörög majd. A Wish That You Were Here nem egyszerűen egy jó szám: direkt a film kedvéért készült, a felvételen végig részt vett a rendező, és ügyelt rá, hogy a filmről és a filmnek szóljon.

– Mindig is imádtam Tim Burton filmjeit, szerintem nagyon hasonlóak vagyunk – mondta a zenekar énekesnője, Florence Welch újságíróknak. – Úgy hat évvel ezelőtt, amikor Ausztráliában turnéztunk éppen, elmentem egy kiállításra, ahol az ő munkáit lehetett megnézni. Akkor törtem el az ujjam, nem volt más nálam, mint egy röntgenfelvétel, arra írtam egy üzenetet, és a tárlat munkatársai megígérték, hogy továbbítják neki. Most, amikor találkoztunk, Burton azt mondta, hogy az a röntgenkép azóta is az íróasztala fölött lóg. Mindkettőnkben van valami sötét, romantikus izgalom, aminek köszönhetően nagyon jól össze tudtuk hangolni a filmet és a zenét.

MISS PEREGRINE'S HOME FOR PECULIAR CHILDREN

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>