Haverok igazsága és hazugsága

– Ne engedjük, hogy a tények megzavarjanak az igazság kimondásában – ezt a bölcsességet Todd Phillips rendező osztotta meg a világgal, aki a Másnaposok trilógia után egy új, inkább A Wall Street farkasá-ra hasonlító vígjátékot készített. A Haverok fegyverben Los Angeles-i premierjén nem győzte arra kérni az újságírókat, hogy ne kavarja össze őket a „megtörtént eset alapján” címke.

– Ez a sztori teljesen hihetetlen, és tényleg megtörtént – mondta a rendező, miután a főszereplők: Jonah Hill, Miles Teller és Bradley Cooper után ő is helyet kapott a mikrofonok előtt –, de nem dokumentumfilmet csináltunk. A Rolling Stone magazin cikke, ami az ötletet adta, hatoldalas volt. Abból készült egy 120 oldalas forgatókönyv: nyilván felturbóztuk. A Haverok fegyverben-nel a történet lényegét akartuk elmondani, hát ki kellett találnunk azokat a részleteket, amikből összeáll. És különben is, ilyen színészeket ki akarna visszafogni, amikor eszükbe jut valami?

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>