King Kong Barcelonában

Most jó Barcelonában lenni. A CineEurope a mozis szakma nagy találkozója, ahol – szigorúan őrzött mozitermekben – az Európából összegyűlt szakmabeliek részleteket láthatnak elkészült, de még be nem mutatott, vagy éppen most készülő filmekből, és maguktól az alkotóktól hallhatják a terveiket. És persze minden sztár és minden rendező igyekszik nagyobbat mondani az előzőnél.A legnagyobbat Jordon Vogt-Roberts mondta idén. A rendező a Kong: Koponya sziget (Kong: Skull Island, hazai bemutató: 2017 tavasza) forgatásán dolgozik egy elképesztő csapattal, melynek tagja Tom Hiddleston, Toby Kebbell, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly és Thomas Mann is.
A Hollywood Reporter szerint a rendező nem fecsérelte az időt szerénykedésre.
– Ez lesz minden idők legnagyobb King King-ja – mondta. – A mi majmunk nem 10 vagy 30 láb, hanem 100 láb magas.
Ami azt jelenti, hogy egy több mint 30 méteres fenevaddal találja majd szembe magát a Koponya szigetre merészkedő expedíció… de a többi részlet egyelőre szigorúan a barcelonai zárt ajtók mögött maradt.

IC Press

Tags:  

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>