Démonok és Aquaman

A világ szembenézhet démonaival: mozikba került a Démonok között 2., az elmúlt évek legsikeresebb természetfeletti thrillerének folytatása – mely meglepő módon megtörtént eset alapján, egy igazi londoni kísértetházban történt események alapján készült. De miközben a rajongók izgatottan várják a feszültségkeltés mesterének új művét, James Wan már máson töri a fejét: rendezője lett az Aquaman-nek, a DC univerzum egyik legkülönlegesebb figurája saját filmjének.

Sokáig arról szóltak a hírek, hogy nem biztos, az öntörvényű művész vállalja-e, Aquaman rendezését: bár a Halálos iramban 7.-tel elképesztő sikert aratott, a 8. részt azért nem rendezte meg, mert inkább a Démonok között 2. érdekelte.
– Sok szuperhősös film van, és nem akarok csak még egyet hozzáadni a sorozathoz– nyilatkozta a rendező. – De Aquaman világa különleges, és különleges technika kell hozzá, hogy megragadjuk: ez a egyediség vonzott engem.

DemonokKozott2_jelenetfoto (8)

A különlegességek megszállottjaként a rendező azt nem árulta el, hogy ki lesz a Batman Superman ellen-ben csupán egy pillanatra felbukkanó hős ellensége a filmben, de azt ígérte, hogy nagyon cool és nagyon nagy főgonoszt teremt. A 2018-as bemutatóig pedig itt a Démonok között 2.: nem kell hozzá víz alatti élet és szupererő: csak egy londoni ház, megy egy gyerekeit egyedül nevelő anya, aki éjszakánként szokatlan dolgokat tapasztal…

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>