Tarzan és Róbert Gida

Mi a közös Tarzan feleségében és Róbert Gida anyukájában? Hogy mind a ketten gyönyörűek. Persze, mert mindkettőt Margot Robbie játssza, aki az idén nyáron a Tarzan legendája. Jane-jeként megy a dzsungelbe, és utána hamar az őrült oldalát is megmutatja a Suicide Squad – Öngyilkos osztag (Suicide Squad, hazai bemutató: augusztus 4.) baseball ütőt forgató, gyilkos humorú Harley Quinnjeként.

A Fox Searchlight a héten tette közzé, hogy összeállt a Micimackó írójáról szóló, régóta várt filmjük stábja. A Goodbye Christopher Robin (vagyis: Viszlát, Róbert Gida) című filmet Simon Curtis rendezi, A.A. Milnét A visszatérő-ben és az új Star Warsban híressé vált Domnhall Gleeson, feleségét pedig Margot Robbie alakítja majd.
A film az igaz Róbert Gida és az igazi Milne története: a legendás regény írója eredetileg vicclapszerző volt, akit bohém életformája miatt sokat furdalt a lelkiismeret: úgy érezte, elhanyagolja a családját. Ezért írt a fia saját játékairól egy regényt, aminek váratlan sikere reményt és vigaszt nyújtotta az első világháború után Angliának, de összekavarta a szerző családjának az életét.

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>