Szellemirtók Napja

Boldog június 8-át! Ha valaki nem tudná: ez a Nemzetközi Szellemirtók Nap, melyen arra emlékezünk, hogy 1984-ben ezen a napon mutatták be az eredeti Szellemirtók-filmet.

The Ghostbusters Abby (Melissa McCarthy)  Holtzmann (Kate McKinnon), Erin (Kristen Wiig) and Patty (Leslie Jones) in Columbia Pictures' GHOSTBUSTERS.

Az még hagyján, hogy két Oscarra jelölték, és öt évvel később forgattak hozzá egy folytatást: de klasszikus és kultikus komédiává vált, amit még most is rengetegen imádnak. Ezért olyan izgalmas, hogy Paul Feig, a Női szervek és A kém rendezője most elkészítette a felturbózott változatot.
A főszerepet ezúttal négy nagyon vicces nő játssza, a mellékszerepeket férfiak, és a csapat bírja az eredeti alkotók áldását. Dan Aykroyd már világgá twitterelte, hogy nagyon tetszik neki az új Szellemirtók (Ghostbusters, hazai bemutató: július 28.) de a héten, a Szellemirtók Napon a régi és az új csapat együtt ment el a Jimmy Kimmel Show-ba, ahol a faarcú, de szuper humoros Bill Murray is azt mondta: a kezdeti tartózkodás után boldogan játszott velük, mert „ezek a lányok nagyon viccesek” és „nagyon jó szellemirtók”.
Dan Aykroyd azt mesélte még el a stúdióban, hogy az elmúlt 32 évben évente legalább 32 forgatókönyvet kapott, amit a Szellemirtók folytatásának szántak. Ő mindet elolvasta, és mindet nagyon unta: és nem véletlen, hogy erre a változatra viszont azonnal lelkesen igent mondott.
Mindenkinek boldog Szellemirtók napot!

IC Press

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>