Z, mint Zorro: Gael García Bernal főszereplésével

Zorro, azaz Don Diego de la Vega alakját 1919-ben találta ki Johnston McCulley író, azóta több tucat filmben is feldolgozták a történetét, a karaktert magát pedig Douglas Fairbanks, Guy Williams, Pierre Brice, Alain Delon és Antonio Banderas eljátszotta már.

Úgy tűnik Zorro karakterének futurisztikus feldolgozása tényleg elkészül. Jonas Cuáron író és rendező gondolná újra modern köntösben az álarcos igazságosztó történetét. A Deadline legfrissebb hírei szerint pedig már a főszereplőt is megtalálták a projekthez. Az idén januárban Golden Globe-ot nyert Gael García Bernal bújik az álarcos igazságosztó bőrébe.
Mark Amin (Frida) lesz a film egyik producere. A főszereplő kiválasztásáról azt mondta, hogy mindig is Bernalt képzelte el a szerepben, aki tökéletesen tudja megjeleníteni az egyszerre vonzó és eszes Zorrót. Céljuk, hogy egy modern feldolgozást készítsenek.

A forgatás a tervek szerint idén ősszel indul a Dominikai Köztársaságban.

Tags:  ,

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>