Ave, Han Solo!

Alden Ehrenreich

Az Ave, Ceasar! 26 éves csillaga, Alden Ehrenreich örökli Han Solo szerepét Harrison Fordtól, a Star Wars spinofban. A Disney 2018. május 25-én tervezi bemutatni a filmet – írja a The Wrap.

A színész eddig olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Vonzások, a Lenyűgöző teremtmények, a Blue Jasmin és az Ave, Cézár!, amelyben például többször is ellopta a show-t a hollywoodi nagyágyúk elől. Noha az elvált, hogy Ehrenreich játszhatja a film főszerepét, ezt leszámítva továbbra is csupán annyit tudni a Han Solo fiatalkori kalandjairól szóló moziról, hogy a sztoriját A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő forgatókönyvét is társíró Lawrence Kasdan és a fia, Jon Kasdan dolgozza ki és a fiatal Chewbaccát is megismerhetjük majd benne.

A 21 Jump Street – A kopasz osztag, a 22 Jump Street – A túlkoros osztag, illetve A Lego-kaland című filmeket is közösen jegyző Phil Lord – Christopher Miller páros rendezésében készülő produkció forgatása az év második felében, vagy 2017 elején kezdődhet és a kész film 2018. május 25-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>