KULTIK – a magyar mozihálózat

KULTIK – a magyar mozihálózat

A XXI. század elején, a digitális vetítőtechnika megjelenésével egy időben, a magyar mozi piac szinte egy kézben összpontosult. Nem csak Budapesten, de a nagyobb vidéki városokban is, egy nemzetközi muliplex lánc tulajdonába került a vetítőtermek döntő többsége.

KULTIK – a magyar mozihálózat

Néhány vidéki vállalkozó és önkormányzatok jóvoltából egyre több hagyományos mozi újult meg, illetve született újjá digitális premier filmszínházként. Míg a Mozi Város csak kasszasikerekben gondolkodik, addig az egy-két termes, hagyományos, belvárosi mozik igyekeztek az adott város kulturális életének a részévé válni. Nem csak filmet vetítenek, de értékeket sugároznak a közönségük legnagyobb örömére.

2015-ben több magyar mozi úgy döntött, hogy életre hívja Magyarország második legnagyobb mozihálózatát a KULTIK-ot!

Minden KULTIK mozinak meg kell felelni az alábbi feltételeknek:

  • premier moziként működjön
  • digitális vetítőtechnikával rendelkezzen
  • digitális hangtechnika biztosítsa a kitűnő hangélményt
  • vállalja, hogy kasszasikereken túl vetít magyar és réteg filmeket
  • színesebbé teszi az adott település kulturális életét

Célunk egy olyan magyar mozihálózatot létrehozni, melynek tagjai önálló mozik (cégek) maradnak, de egységes arculattal, a közös fellépéssel szeretnénk elérni, hogy megkerülhetetlen szereplői legyünk a hazai mozgóképterjesztésnek. Megfizethető, de magas színvonalú szolgáltatással kívánjuk elérni, hogy vendégeink ne csak a filmeket, de a mozit is szeressék!

Tiszteljen meg minket és válassza a KULTIK mozikat, ezzel hozzájárul a magyar mozik és a magyar kultúra fejlődéséhez!

Ne feledje:

Multik helyett KULTIK!

Tags:  ,

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>