Melissa McCarthy, A főnök

A főnök: anya és lánya - Melissa McCarthy és Kristen Bell

Az Oscar-jelölt Melissa McCarthy (Koszorúslányok, Női szervek) egy iparmágnást alakít, aki börtönbe kerül bennfentes kereskedés miatt. Amikor kiszabadul, és Amerika legújabb kedvenceként akarja újra piacra dobni magát, a korábban átvert áldozatai közül nem mindenki igyekszik fátylat borítani a kétes múltra.

Beköltözik lányához (Kristen Bell), hogy új életet kezdjen, ám méreteinél is termetesebb egóját sehogy sem képes levetkőzni, így aztán hamarosan ismét elkezd keresztültörtetni másokon – csak ezúttal egy kisvárosi közösségben.

A főnök: anya és lánya - Melissa McCarthy és Kristen Bell

A főnök: anya és lánya – Melissa McCarthy és Kristen Bell

A főnök McCarthy és férje, Ben Falcone második olyan közös munkája a Tammy után, melyet az utóbbi rendezett, és remélhetőleg annál jobb visszajelzéseket kap majd. Mindenesetre az előzetesben van egy-két viccesebb megmozdulás – jellemzően azok, melyekben a nyilvánvalóan parókát viselő színésznő szabadjára engedheti a száját, és mivel a film R-besorolású lesz, ezért biztosan nem kell majd visszafognia magát.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>