Bridget Jones babát vár szeptemberben

Bridget Jones babát vár

Az első részben Bridget Jones pasit talált magának, a másodikban nyaralni ment, most pedig babát vár – ezért nem is variálták túl a film magyar címét: Bridget Jones babát vár.

A 2001-es Bridget Jones naplója talán bőven nevezhető az aktuális év egyik kihagyhatatlan filmjének, főleg ha az ember a könnyedebb, szerelmetes vígjátékokkal sem áll hadilábon. A három évvel későbbi folytatás mondjuk már kevésbé volt ütős, de az elmegy kategóriába így is bőven beletartozott.

Hamarosan pedig trilógiává bővülhet a kaland, aminek valljuk meg azért itt az ideje. Egyrészt a rajongók is várják a végeredményt, másrészt itt volt az ideje, hogy az Oscar-díjas Renée Zellweger ismét kapjon valami normális film szerepet. Az elmúlt 5-6 évben nem is igazán láthattuk őt a vásznon, a Bridget Jones után pedig kicsit le is áldozott a karrierje. Viszont majd most.
A korábbi epizódokban szereplő Hugh Grant ezúttal kimarad a mókából, helyette érkezik a Grace klinika szívtipró idegsebészeként ismert Patrick Dempsey, illetve fontos szerep jut a kétszeres Oscar-díjas Emma Thompsonnak, aki a film forgatókönyvét is társíróként jegyzi.

A Bridget Jones babát vár szeptember 15-én kerül a magyar mozikba.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>