2019-ben ismét Indiana Jones szerepében Harrison Ford

Indiana Jones

Még mindig ő a legjobb Indiana Jones szerepére – Éppen ezért a 73 éves Harrison Ford ismét eljátssza majd a kultikussá váló film főszerepét.

Harrison Ford újabb Indiana Jones-filmet forgat Steven Spielberggel, az új kaland 2019 nyarától látható majd a mozikban. A Walt Disney Co. kedden jelentette be, hogy a stúdióban elkészül az ötödik Indiana Jones-film is.

Indiana Jones - főszerepben: Harrison Ford

Indiana Jones – főszerepben: Harrison Ford

Legutóbb 2008-ban az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című epizódot nézhette meg a közönség, amelyben Shia LaBeouf alakította a kalandor-régészprofesszor, Jones fiát. A negyedik rész húszéves szünet után követte a trilógiát, amelynek harmadik filmje, az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag 1989-ben debütált a mozikban.

Az újabb Indy-filmről az utóbbi években sok szóbeszéd keringett, találgatások folytak arról, hogy ki játszhatná el a 73 éves Ford helyett Jones professzor szerepét. Steven Spielberg azonban kitartóan ragaszkodott ahhoz, hogy Fordot senkivel sem lehet helyettesíteni.

Indiana Jones - főszerepben: Harrison Ford

Indiana Jones – főszerepben: Harrison Ford

A színész a Star Wars legújabb részében, Az ébredő Erőben is egykori szerepében, Han Solóként tért vissza a filmvászonra. “Indiana Jones a mozihistória egyik legnagyobb hőse, alig várjuk, hogy 2019-ben ismét megjelenjen a filmvásznon. Nagyon ritka a rendező, producer, szereplő és szerep ilyen tökéletes kombinációja. Rendkívül izgatottan várjuk Forddal és Spielberggel ezt a kalandot” – mondta el Alan Horn, a Disney stúdió főnöke.

Kathleen Kennedy és Frank Marshall bábáskodik producerként az új film fölött, amelynek egyelőre még nem adtak címet.

Mi pedig mivel mással is ünnepelhetnénk az örömhírt, mint John Williams zenéjével:

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>