A hűséges

A beavatott: A hűséges

Az első rész tetszett, a másodikkal már fenntartásaim voltak A beavatott sorozattal kapcsolatban. De, aki szereti a sci-fit és az akciót, annak nem érdemes kihagynia. Szpojler veszélyes írás következik!!!!

Persze könyv formájában minden jobb, szokták mondani. De, ha az ember nem olvasta el az alapművet, akkor nincsen gond. A történet ugyanis magához láncol.

A beavatott: A hűséges

A beavatott: A hűséges

Az új rend születése mindig okoz gondokat… és valljuk be mindegyik rendszer ugyanazt a hibákat követi el, amit az előző. Na nem mindjárt az első pillanatban! Egy kicsit várni kell rá, hogy felismerd az új világrend hibáit. Négyes és Tris megakarják keresni a másik világot, de ahhoz ki kell jutni a kerítésen kívülre, ami persze a „kedves anyuka” lezáratott. Chicagóból kijutva elhangzik egy nagyon jó mondat, amikor a marsbéli tájon „sétálgatnak”, miszerint valaki nagyon szétvágta a a világot. Na, de azért előkerülnek az Intézet emberei, akik rejtőzködnek a chicagóiak elől. Mondhatjuk akár azt is, hogy végre, akkor be is fejeződhet a történet: ennyi, öröm és bódogság… de nem.

A beavatott: A hűséges

A beavatott: A hűséges

Mint kiderült, ez a rendszer is a csoportokról szól, csak itt tiszták és sérültek vannak, gyerekeket rabolnak el szüleiktől és így tovább. Ez a rendszer sem „normális”. Na, de ennyit a történetről! A többit azért nézd meg a moziban!
Majdnem el is felejtettem! A filmnek van folytatása is, amit 2017-ben fognak majd bemutatni!

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>