Most London lesz ostrom alatt

Támadás a Fehér Ház ellen 2 - London ostroma

Március 10-től a mozi műsorán a Támadás a Fehér Ház ellen 2-ik része. Az akciófilm folytatásában ismét Gerard Butlernek kell majd rendet tenni a terroristák között, ezúttal a brit fővárosban.

Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma

Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma

Miután a brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között elhunyt, a nyugati világ vezetői kötelesek részt venni a temetésén. De ami úgy indul, mint a világ legbiztonságosabb és leginkább védett eseménye, egy halálos csapdává alakul, aminek lényege, megölni a világ legbefolyásosabb vezetőit, rémisztő jövőképet alkotva. Az Egyesült Államok elnöke, a félelmetes titkosszolgálati vezetője és egy angol MI-6-os ügynök, aki senkiben sem bízik meg, az egyetlenek akik képesek megállítani a borzalmat.

Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma

Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma

Az előző rész amerikai kulcsszereplői, azaz a testőr (Gerlad Butler – 300), az amerikai elnök (Aaron Eckhart – A sötét lovag) és helyettese (Morgan Freeman – A remény rabjai), valamint a védelmi miniszter (Melissa Leo – A nagy dobás) mellé csupa új szereplőt kapunk. Az MI6-es ügynököt például Charlotte Riley (A tenger szívében, A holnap határa) játssza, a főellenség Alon Aboutboul pedig olyan jellegzetes arcú színész, akit biztosan láttál már valamiben (például a Hazugságok hájójában vagy a Rambo 3-ban).

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>