Visszatér a Kung Fu Panda

Kung Fu Panda 3

A világ egyik legsikeresebb animációs filmsorozata az eddigi legfergetegesebb és legviccesebb kalandjával, a Kung Fu Panda 3-mal tér vissza. Amikor Po rég elveszett panda apja váratlanul előkerül, a páros elutazik egy titkos pandaparadicsomba, ahol rengeteg vidám panda között élnek boldogan. De amikor a gonosz Kai végigvonul Kínán és legyőzi az összes kung fu mestert, Pónak nem marad más választása, mint megkísérelni a lehetetlent: megtanítani a kedves, kissé esetlen társait a harc művészetére.

Po pedig már bebizonyította, hogy nem ismeri a lehetetlent. A duci fekete-fehér mackó a fejébe vette, hogy olyan harcművészet mestere lesz, amely kitartást, bátorságot és villámgyors reflexeket követel. Hatalmas vállalkozás volt, de Po mindig mindent megtesz azért, hogy a legjobb legyen, amilyen csak lehet… hogy a saját maga hősévé váljon.

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

Po kalandjai a Kung Fu Pandában kezdődtek, ahol valóra váltotta az álmát és Sárkányharcos lett belőle. A filmben izgalmas harcjelenetek, óriási poénok voltak és persze rengeteg szív. A nézők mindenhol szeretettel fogadták a filmet, amely több mint 633 millió dolláros bevételt hozott, és jelölték többek közt a legjobb animációs film Oscarjára is.
A Kung Fu Panda 2-ben Pónak ki kellett derítenie származása titkait, hogy ezzel még erősebb lehessen. A második mozi még az első sikerét is felülmúlta, jelölték a legjobb animációs film Oscarjára és két Annie-díjra is, a legjobb rendező kategóriában Jennifer Yuh Nelson kapta a jelölést.

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

Most, a Kung Fu Panda 3-ban Po rájön, hogy még mindig rengeteget tanulhat. El kell hagynia a komfortzónáját, amikor tanulóból tanár lesz. Ezzel a felelősséggel párhuzamosan azzal is meg kell küzdenie, hogy összekovácsolja a vér szerinti családját a kung fu családjával – és közben belőle magából pedig a múlt és a jövő mestere váljon.
A Kung Fu Panda 3 felhasználja a DreamWorks Animation technikai áttöréseit és közben történelmet is ír azzal, hogy ugyanazzal a történettel és szereplőkkel két különböző film készül: egy angolul, egy pedig mandarin nyelven. De ami a legfontosabb, rengeteg kalandot, humort és szeretetet vonultat fel, és a nézők azonnal emlékezni fognak arra, miért is zárták a szívükbe Pót.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>