Minden évben egy Star Wars

Star Wars: Rouge one

A Disney január 20-án jelentette be hivatalosan, hogy 2017. december 15-én lesz a Star Wars VIII. bemutatójának dátuma. Ennek ellenére nem maradunk 2016-ban Csillagok háborúja nélkül.

Gareth Edwards és csapata már elkészültek a Rogue One: A Star Wars Story forgatásaival, a napokban pedig egy pletyka látott napvilágot az első spin-off filmmel kapcsolatban. Állítólag jó esély van arra, hogy Darth Vader is feltűnjön az alkotásban. – adta hírül a mozi-filmek.hu oldal.
A hír és a felvetés nem teljesen új keletű, hiszen még a forgatások megkezdése előtt hallani lehetett arról, hogy Darth Vader esetleg feltűnik majd a filmben, hiszen a sztori egy kis csapatról szól, akik a Halálcsillag tervrajzait szeretnék ellopni. Aztán azóta nem igazán lehetett erről a pletykáról hallani, most azonban úgy tűnik, hogy ismét felerősödtek azok a hangok, melyek szerint Vader nagyúr valóban ott lesz Edwards filmjében.
Vélhetően azért nagy szerepre nem kell számítani, de egy cameo erejéig mindenképpen megmutathatja magát a karakter, akinek állítólag ismét James Earl Jones adja a hangját. A jelmezeseknek állítólag egy az egyben sikerült is lemásolniuk az eredeti Darth Vader jelmezt.

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>