Márciusban jön a Beavatott harmadik része

A Beavatott-sorozat: A hűséges

A Lázadó megrázó leleplezéseit követően Tris és Négyes menekülni kényszerül Chicagóból. Most egy olyan világban találják magukat, ahol minden eddiginél nagyobb veszély leselkedik rájuk.

A sorozat harmadik részének már december elején megérkezett a második trailere, amit egyelőre nem lehet tudni, hogy követ-e újabb, hiszen a premier időpontjáig nincs már sok idő hátra.

A Shailene Woodley főszereplésével készülő filmet a Atlanta városában forgatták. Az már korábban is kiderül, hogy többek között Octavia Spencer, Naomi Watts és Jeff Daniels is csatlakozik a szereplőgárdához, de Nadia Hilker és Bill Skarsgård is újoncnak számít. Természetesen ők a visszatérők mellé érkeznek, hiszen továbbra is főszereplő marad Theo James, valamint Ray Stevenson, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Keiynan Lonsdale és Jonny Weston, valamint Mekhi Phifer és Daniel Dae Kim.

A napokban kettő karakterplakát is érkezett a Hűségeshez.

A beavatott 3: A hűséges - Trist

A beavatott 3: A hűséges – Tris

A beavatott 3: A hűséges - Négyes

A beavatott 3: A hűséges – Négyes

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>